Olağan Genel Kurul Toplantı Sonucu

Sigorta sektörünün vazgeçilmez aktörlerinden sigorta eksperlerinin Sivil Toplum Kuruluşu olan Sigorta Eksperleri Derneği (SED) 1935 yılında kurulmuş ve bugüne kadar sektörün gelişmesine yaptığı katkılarla birlikte sigorta eksperlerinin örgütlü bir meslek kuruluşu olmasında temel unsur olmuştur. Bu sayede sigortacılık sektörü ile eksperler arasında güçlü ve köklü bir bağ oluşabilmiştir.

Mazisi Türkiye’de milli sigortacılık girişimlerinin başladığı döneme kadar uzanan ve bugün sigorta eksperlerinin ortak aklını temsil eden SED, 19 Nisan 2014 tarihinde gerçekleştirdiği olağan genel kurulunda yeni yönetim kadrosunu oluşturmuştur.

Genel kurula kadar geçen süreçte SED başkanlığına talip olan iki adayın demokratik olgunluk ve nezaket içerisinde yapmış olduğu seçim çalışmaları eksperler arasında oluşan birlik ve beraberliğin ilk yansımalarını oluşturmuştur.

SED başkanlığına seçilen Sayın Ahmet Nedim ERDEM’de, hem meslektaşlarımız hem de sigorta sektörünün tüm aktörleri ile birlikte uyum içerisinde çalışmalarını sürdüreceklerini beyan etmişlerdir. "BİRLİKTE DAHA GÜÇLÜYÜZ” fikri ile yola çıkan yeni SED yönetimi genç ve dinamik bir kadro ile seçimi kazanmıştır. SED yönetimi bundan sonraki süreçte yeni ve çağdaş bir anlayışla eksperlerin bilimsel projeler ile sigortacılık sektörüne daha fazla katkı sunmasını amaçlamaktadır.

SED yönetimi seçimlerinin, sigorta eksperlerine, sigortacılık sektörüne, milletimize hayırlı olması diler, SED yönetimine seçilen ve kurullarda görev alan arkadaşlarımızı kamuoyunun bilgisine sunarız

žlgili Fotožraflar

Bu sayfa en son 21.06.2014 tarihinde güncellenmiştir.