Sn.Ahmet Nedim Erdem’e Ve Panele Katılan Eksperlere Teşekkürler

Anadolu Üniversitesi- İktisat fakültesi organizasyonu ile " saygın meslek olarak sigortacılık, sektörde yaşanan değişim ve karayolu motorlu taşıt sigortaları” konulu panel 02 Kasım 2013 tarihinde 13.30 – 17.30 saatleri arasında başarılı ve verimli şekilde yapılmıştır.

Açılış konuşması Anadolu Üniversitesi Ögr. Üyesi Doç. Dr. Metin Çoşkun tarafından yapılmış, oturum başkanlığını Anadolu üniversitesi Ögr. Üyesi Doç. Dr. A. İlhan Oral’ın yapmıştır. Panelistler;

Doç. Dr. Şebnem Uralcan (Haliç üniversitesi Ögr. Üyesi)
Recep Koçak Türk Sigorta Birliği Başkanı ve Işık Sigorta Genel Müdürü
Ramazan Ülger Groupama sigorta sirketi ve Groupama emeklilik A.Ş. Genel Müdürü
Ahmet Nedim Erdem Sigorta Eksperleri Derneği Yönetim kurulu Başkan Yardımcısı
Turusan Bağcı İSAD – İstanbul Sigorta Acenteleri Derneği Yönetim Kurul Başkanı

Sigorta eksperleri, sigorta acenteleri, öğretim üyeleri ve ögrencilerden oluşan dinleyici kitlesi salonu tam kapasite ile doldurmuş, panelistlerin konuşmaları ve bilgilendirmelerini can kulağı ve dikkatle dinlemişlerdir.

Sigorta Eksperleri Derneği Yönetim Kurulu olarak panelistlere verdikleri değerli bilgiler için teşekkür eder, başarılı sununlarından dolayı kendilerini kutlarız.

Üniversite idaresinin sıcak karşılama ve misafir perverliği için ayrıca teşekkür ederiz.

Türkiye'nin muhtelif illerinden Eşkişehir’e gelip, panele katılmak suretiyle sigorta eksperi mesleğini temsil eden aşağıda adları bulunan kişilere teşekkürlerimizi sunarız.

Ahmet Nedim ERDEM
Ali ÇAKIR
Ali YILDIZ
Aynur SÜNGÜ
Cihangir YASAN
Fikret GÜLBAHAR
Haluk ÖNDER
Hasan Ziya ERCİYAS
Kevser TETİK
Levent KILIÇ
Mehmet Murat ERDEM
Metin ÇİTOĞLU
Mustafa Cihan TURHAN
Mustafa Emir GÜL
Serkan BÜYÜKTURGAY
Şenol Güler
Tamer TOPAL
Tayfun ERMETİN

Volkan ÖZÖKTEM

Bu sayfa en son 20.06.2014 tarihinde güncellenmiştir.