TÜM HABERLER
30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlaması

30 Ağustos Zafer Bayramınızı Kutlar, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, eşsiz fedakarlıklarıyla milletimizin gönlünde ölümsüzleşerek bu vatanı bizlere miras bırakan tüm şehit ve gazilerimize rahmet, minnet, saygı ve şükranlarımızı sunarız.
HABERİN DEVAMI
Olağan Genel Kurul Ertelenmesi Hk.

Tüzüğümüz gereği her yıl Nisan ayında yaptığımız Olağan Genel Kurulumuz; 17 Nisan 2020 tarihli Resmi Gazete' de yayımlanan 7244 sayılı “Yeni Koronavirüs (COVİD-19) Salgının Ekonomik ve Sosyal Etkilerinin Azaltılması Hakkında Kanun” metninin 2/1(ç) maddesi uyarınca ertelenmiş ve ilgili karar sizlere bir önceki duyurumuz ile bildirilmişti.
Bayram Tebriği

Kurban Bayramınızı Kutlar, Sevdiklerinizle Birlikte Sağlıklı ve Mutlu Bayramlar Geçirmenizi Temenni Ederiz.
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Kutlaması

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününüzü kutlar, ülkemizin bir daha böyle acı olaylar yaşamaması temennisi ile geçmişten bugüne milli birliğimiz, bütünlüğümüz ve demokrasimiz için kahramanca mücadele verirken yaşamını yitiren tüm şehit ve gazilerimizi saygıyla anar, şehitlerimize Allah'tan rahmet dileriz.
Babalar Günü Kutlaması

Babalar Gününüzü Kutlar, Sevdikleriniz ile daha nice babalar gününü sağlık ve mutluluk içinde geçirmenizi temenni eder, ebediyete intikal etmiş olanları rahmetle anarız.
HABERİN DEVAMI
TÜSED Yönetimi Video Konferans ile Bayramlaştı.

25.05.2020 tarihinde Türkiye Sigorta Eksperleri Derneği Yönetim Kurulu, Bölge ve İl Temsilcilerimiz, SEDEV Başkanı Sayın Tamer TOPAL, Dernek Disiplin Kurulu Başkanımız Sayın Hacı Salih Şentürk, SEİK ve Dernek Başkanımız Sayın Ahmet Nedim ERDEM ve SEİK Üyelerinin katılımı ile bir video konferans toplantısı gerçekleştirdik.
Bayram Kutlaması

Mübarek Ramazan Bayramınızı En İçten Dileklerimizle Kutlar, Sevdiklerinizle Birlikte Sağlıklı ve Huzur İçerisinde Nice Mutlu Bayramlar Geçirmenizi Temenni Ederiz.