TÜM HABERLER
Olağan Genel Kurul Erteleme Kararı

T.C. İçişleri Bakanlığı tarafından 16.03.2020 tarihinde yayınlanan (E.5361 sayılı) "Coronavirüs Tedbirleri" konulu genelge ile “Sivil Toplum Kuruluşlarının (Dernek, Vakıf) Genel Kurulları ve Sivil Toplum Kuruluşlarının eğitimler dahil insanları toplu olarak bir araya getiren her türlü toplantı ve faaliyetleri (icra-i zorunluluk gerektiren yönetim faaliyetleri hariç) 16.03.2020 Pazartesi saat 24:00 itibariyle geçici olarak ertelenmiştir.
HABERİN DEVAMI
TOBB SEİK Tarafından Yayınlanan, Sigorta Eksperleri Atama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik ve Tarife Değişikliği Duyurusu

Taban ücret tarifelerine ilişkin düzenlemeyi konu alan, Sigorta Eksperleri Atama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 25.03.2020 tarihli Resmi Gazete de yayınlanarak yürürlüğe girmiştir.
HABERİN DEVAMI
Dernek Faaliyetlerimizin Uzaktan Yürütülmeye Devam Edileceği Hk. Genel Bilgilendirme

Bütün dünyayı etkileyen Koronavirüs (COVID-19) salgınına karşı Türkiye Sigorta Eksperleri Derneği (TÜSED) olarak dernek çalışanlarımızın sağlık ve güvenliğini temin etmek, üyelerimiz için herhangi bir risk oluşturmamak aynı zamanda, üyelerimize sunduğumuz hizmetleri de kesintisiz olarak devam ettirebilmek için virüsün Türkiye'de de yayılmaya başlaması ile biz de bazı önlemler aldık.
HABERİN DEVAMI
TOBB SEİK Tarafından Yayınlanan COVID-19 Salgını Sona Erinceye Kadar Geçici Süre ile Fiili Ekspertiz Yapılmamasına Dair Önemli Duyuru

TOBB Sigorta Eksperleri İcra Komitesi' nin COVID-19 Salgını nedeniyle olası risklerin önlenmesi, halk sağlığının korunması, sigorta eksperleri ile sigortalıların güvenliklerinin sağlanması amacıyla salgın sona erinceye kadar geçici süre ile fiili ekspertiz yapılmamasına, hasar tespit işleminin elektronik ortamda doküman, ses, görüntü ve video transferi yöntemiyle yapılmasına dair duyurusu aşağıda bilgilerinize sunulmuştur.
HABERİN DEVAMI
TOBB Sigorta Eksperleri İcra Komitesi Tarafından Yayınlanan, Trafik Sigortası Genel Şart Değişikliği Hakkındaki Duyuru

TOBB Sigorta Eksperleri İcra Komitesi tarafından yayınlanan, Trafik Sigortası Genel Şart Değişikliği duyurusu aşağıda bilgilerinize sunulmuştur.
HABERİN DEVAMI
Başkanımız Sayın Ahmet Nedim ERDEM Asistans Şirketler Derneği' nin Mart Ayı Toplantısına Katıldı.

Türkiye Sigorta Eksperleri Derneği (TÜSED) Başkanımız ve TOBB Sigorta Eksperleri İcra Komitesi Başkanı Sayın Ahmet Nedim ERDEM 12 Mart 2020 tarihinde Asistans Şirketler Derneği' nin Windowist Tower Maslak adresindeki merkezinde geçekleştirilen toplantıya katıldı.
18 Mart Çanakkale Zaferi Kutlaması

Cihana göre tarihin akışını değiştiren bir milletin, ana yurdunu savunmak için dönemin son teknolojisi ile üretilmiş savaş araçları ve dünyanın birçok yerinden gelen işgalci kuvvetlere karşı, tarifsiz fedakarlık ve kahramanlıkla, çoğu çocuk denecek yaşta on binlerce isimsiz kahramanını şehit verip bir nesli feda ederek, tarihe altın harflerle ‘'ÇANAKKALE GEÇİLMEZ ‘'sözünü yazdığı ‘'ÇANAKKALE ZAFERİ ‘'mizin 105. yılını kutladığımız bugün, bizlere bu onur ve gururu yaşatan, vatan, şeref ve namusları için vücutlarını siper eden, her karışı şehit kanı ile sulanmış vatan topraklarını emanet eden başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere bu vatan uğrunda mücadele eden tüm kahramanlarımızı, şehit ve gazilerimizi, saygı, minnet ve şükranla anıyoruz. Ruhları şad, mekanları cennet olsun.