TÜM HABERLER
18 Mart Çanakkale Zaferi Kutlaması

Kimilerine göre değil tüm Cihana göre, tarihin akışını değiştiren, bir milletin ana yurdunu savunmak için dönemin son teknolojisi ile üretilmiş savaş araçları ve dünyanın birçok yerinden gelen işgalci kuvvetlere karşı, tarifsiz fedakarlık ve kahramanlıkla, çoğu çocuk denecek yaşta on binlerce isimsiz kahramanını şehit verip bir nesli feda ederek, tarihe altın harflerle ‘'ÇANAKKALE GEÇİLMEZ ‘'sözünü yazdığı ‘'ÇANAKKALE ZAFERİ ‘'mizin 104. yılını kutladığımız bugün, bizlere bu onur ve gururu yaşatan, vatan, şeref ve namusları için vücutlarını siper eden, her karışı şehit kanı ile sulanmış vatan topraklarını emanet eden tüm şehit ve gazilerimizi başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere saygı, minnet ve şükranla anıyoruz. Ruhları şad, mekanları cennet olsun.
8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun

Dünya üzerindeki tüm kadınların çağdaş yaşam standartlarında, özgür ve mutlu bir yaşam sürmesi dileklerimizle 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlar, sevgi ve saygılarımızı sunarız.
Meslektaşımız Masterler Salon Balkan Şampiyonasında 3. Oldu

Üyemiz Sayın Dursun SARI, 03.03.2019 tarihinde İstanbul' da yapılan Masterler Salon Balkan Şampiyonasında 3. Olarak ülkemizi gururlandırmıştır.
HABERİN DEVAMI
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Türkiye Sektörel Ekonomi Şurasında Mesleğimizin Sorunları ve Çözüm Önerileri Görüşüldü

25 Şubat 2019 Tarihinde TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun ev sahipliğinde TOBB İkiz Kuleler' de gerçekleştirilen şuraya, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Kültür ve Turizm BakanıMehmet Nuri Ersoy, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile diğer bakanlıkların bakan yardımcıları katıldı.
Türkiye Sigorta Eksperleri Derneği 84 Yaşında

21 Şubat 1935 tarihinde "Türkiye Sigorta Eksperleri Cemiyeti” ismi ile merkezi İstanbul olarak kurulan derneğimiz, mesleğimizin ilk mesleki teşekkülü, en eski ve köklü kurumudur.
Yeni Üyemiz

Sayın Alparslan BULUT başvurusu üzerine yeni üyemiz olmuştur.
HABERİN DEVAMI
Doğuş Oto ile Türkiye Sigorta Eksperleri Merkezi' nde Bir Araya Geldik.

Doğuş Oto Pazarlama ve Tic. A.Ş. Satış Sonrası Hizmetler ekibi 20/02/2019 Çarşamba günü Türkiye Sigorta Eksperleri Derneği Genel Merkezimizi ziyaret ederek Dernek Başkanımız Sayın Ahmet Nedim ERDEM ve Dernek Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile bir araya geldiler.