TÜM HABERLER
Kayseri Bölge Temsilciliğimiz Tarafından Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Sigorta Eksperleri Derneği Kayseri Bölge Temsilciliği tarafından 13.09.2014 tarihinde Kayseri ve bölge illerden sigorta eksperlerinin katılımıyla bir toplantı düzenlenmiştir.
2. Sigorta Eksperleri İstişare Toplantısı İzmir'de Gerçekleşti

Sigorta Eksperleri Derneği Yönetim Kurulu ve Bölge Temsilcileri , 06.09.2014 tarihinde İzmir'de TOBB Sigorta Eksperleri İcra Komitesi tarafından organize edilen ilki Ankara'da yapılan istişare toplantısının devamı olan 2.Sigorta Eksperleri İstişare Toplantısına katıldılar.
HABERİN DEVAMI
SEİK, SEDEV ve SED Yönetimi İTO Sigortacılık Meslek Komitesini , İTO Başkanı ve TOBB Başkan Yardımcısı Sayın İbrahim ÇAĞLAR'ı Ziyaret Etti

02.09.2014 tarihinde İTO Merkez Binasında gerçekleşen ziyarete mesleğimizi temsilen, SEİK Başkanı Sayın Yalçın KAYA, SEİK Üyeleri, SEDEV Başkanı Sayın H.Ahmet AKTAY, SED Başkanı Sayın Ahmet Nedim ERDEM ve SED Yönetim Kurulu Üyeleri katılmışlardır.
HABERİN DEVAMI
Sigorta Eksperleri Derneği Yönetim Kurulu 11.07.2014 tarihli İstişare Toplantısı ve İftar Programına Katıldılar

Sigorta Eksperleri Derneği Yönetim Kurulu olarak, 11.07.2014 günü TOBB Sigorta Eksperleri İcra Komitesi tarafından organize edilen T.C. Başbakanlık Hazine Müsteşarlığı Sigortacılık Genel Müdürü Sayın Dr. Ahmet GENÇ' in başkanlık ettiği istişare toplantısı ve iftar programına katılım gerçekleştirilmiştir.
SEİK, SEDEV ve SED Yönetimi Sigorta Şirketleri Birliği'ni Ziyaret Etti

08.07.2014 tarihinde gerçekleşen nezaket ziyaretine mesleğimizi temsilen, SEİK Başkanı Sayın Yalçın KAYA, SEİK Üyesi Sayın Tayfun ERMETİN, SEDEV Başkanı Sayın H.Ahmet AKTAY ve SED Başkanı Sayın Ahmet Nedim ERDEM, SED Yönetim Kurulu Üyelerinin tamamı katılmışlardır.
Meslek Temsilcilerimiz Sigortacılık Genel Müdürü Sn.Ahmet GENÇ'i ziyaret etti

Kurumlarımızın temsilcileri 13 Haziran 2014 günü Sigortacılık Genel Müdürlü Sn.Ahmet GENÇ'i makamında ziyaret etti ve verimli bir toplantı gerçekleştirildi.
HABERİN DEVAMI
Gümrüklerdeki Araçların ve Eşyaların Satış öncesi Ekspertizleri SEDEV tarafından Yapılacaktır

25.06.2014 tarihinde yapılan Ankara ziyaretinde Gümrük ve Tasfiye İşletmeleri Genel Müdürlüğü de ziyaret edilmiştir.