TÜM HABERLER
Bayram Kutlaması

Kurban Bayramınızı en içten dileklerimiz ile kutlar, sevdiklerinizle birlikte nice sağlıklı ve mutlu bayramlar geçirmenizi temenni ederiz.
HABERİN DEVAMI
TOBB Türkiye Sektör Meclisleri İstişare Toplantısı, Ticaret Bakanı Sayın Mehmet MUŞ'un katılımıyla TOBB Konferans Salonu' nda gerçekleştirildi.

TOBB Başkanı Sayın Rifat HİSARCIKLIOĞLU' nun ev sahipliğinde Sektör Meclisi başkanlarının ve üyelerin yaptıkları çalışmalara yer verilen ve mesleğimizin TOBB Sigorta Eksperleri İcra Komitesi (SEİK) tarafından temsil edildiği toplantıda mesleğimize ait sorunlar ve çözüm önerilerimiz TOBB Sigorta Eksperleri İcra Komitesi Başkanı ve Dernek Başkanımız Sayın Ahmet Nedim ERDEM tarafından aşağıdaki başlıklar altında Sayın Bakan' a aktarılmıştır.
Türkiye Sigorta Eksperleri Derneği Olağan Genel Kurul Seçim Sonucu

24.06.2021 tarihinde Derneğimizin Olağan Genel Kurulu Radisson Blu Otel Toplantı Salonu İstanbul, Şişli, 19 Mayıs Mah. 19 Mayıs Caddesi No:2 adresinde, meslektaşlarımızın katılımı ile gerçekleşmiştir. Genel Kurula katılarak Mesleğimize sahip çıkan bütün meslektaşlarımıza can ı gönülden teşekkür ederiz.
Babalar Günü Kutlaması

Babalar Gününüzü Kutlar, Sevdikleriniz ile daha nice babalar gününü sağlık ve mutluluk içinde geçirmenizi temenni eder, ebediyete intikal etmiş olanları rahmetle anarız.
OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI DAVETİ

Türkiye Sigorta Eksperleri Derneği Olağan Genel Kurul Toplantısı 24 Haziran 2021 Perşembe günü saat 12:00'de Radisson Blu Otel İstanbul, Şişli, 19 Mayıs Mah. 19 Mayıs Caddesi No:2 adresinde yapılacaktır.
HABERİN DEVAMI
TOBB SEİK ve TÜSED Başkanı Sayın Ahmet Nedim ERDEM Sigorta Haftası Etkinliklerinde TSB nin konuğu oldu.

TOBB SEİK ve TÜSED Başkanımız Sayın Ahmet Nedim ERDEM Sigorta Haftası 10.Yılı Sigorta Buluşmaları Etkinlikleri kapsamında TSB nin canlı yayın konuğu oldu.
Sigorta Haftası Kutlu Olsun

Sigortalılık oranının artması sadece ekonominin gelişmesine değil aynı zamanda sosyal yapının muhafaza edilmesine de katkı sağlamaktadır. Yaşadığımız doğal afetler göstermektedir ki, afet öncesi hazırlıkların yapılması ve sonrasında toplumun yaralarının sarılmasında sigorta sistemi büyük öneme sahiptir.