TÜM HABERLER
Miraç Kandili Kutlaması

Kıymetli Üyemiz ve Değerli Çalışma Arkadaşları,
Tüm İslam Alemi' nin Miraç Kandilini kutlar, milletçe derin bir üzüntü yaşadığımız 6 Şubat Depremi’ nin yıl dönümünde birliğimize, beraberliğimize, hayırlara, sağlıklı ve güzel günlere vesile olmasını temenni ederiz.
Regaib Kandili Kutlaması

Kıymetli Üyemiz ve Değerli Çalışma Arkadaşları,
Tüm İslam aleminin Regaib Kandili' ni kutlar, birliğimize, beraberliğimize ve hayırlara vesile olmasını temenni ederiz.
Yeni Yıl Kutlaması

Türkiye Sigorta Sektörünün ilk ve en köklü, ülke genelinde en geniş ve en güçlü örgütlenme ağına sahip, 88 yıllık bir geçmiş ve tecrübeye sahip, sigorta eksperliği mesleğinin birleştirici gücü konumundaki Derneğimiz ile Sigorta Eksperleri Dayanışma ve Eğitim Vakfımız (SEDEV), birlikte Sigorta Eksperliği Mesleğinin geleceği için çalışmalarımızı eş zamanlı olarak sürdürmekteyiz.
HABERİN DEVAMI
TÜSED Olarak RS Otomotiv Grubu’ nu RS Servis Oto Hizmetleri Sanayi ve Dış Ticaret A.Ş. Genel Müdürlük Binasında Ziyaret Ettik

Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdür Sayın Ünal ÜNALDI, Tur Assist Genel Müdürü Sayın Timur Selçuk TURAN ve RS Boyasız Onarım Marka Başkanı Sayın Eray AFET‘ in katıldığı toplantıda RS Otomotiv Grubu Hizmetleri hakkında bilgiler alarak, eksperlik mesleğinin gelişimi için birlikte neler yapılabileceğine dair karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk.
24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun

Ülkemizin ve milletimizin aydınlık yarınları için emek veren, fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller yetiştiren fedakar öğretmenlerimizin, Öğretmenler Günü’nü en içten duygularımızla kutluyor, başta Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere aramızdan ayrılan tüm öğretmenlerimizi saygı ve minnetle anıyoruz.
HABERİN DEVAMI
Kocaeli Üniversitesi Kandıra Meslek Yüksekokulu Banka ve Sigortacılık Bölümü Öğrencileri ile Mesleğimiz Üzerine Konuştuk

02 Kasım 2023 tarihinde Türkiye Sigorta Eksperleri Derneği ve Sigorta Eksperleri Dayanışma ve Eğitim Vakfı olarak Kocaeli Üniversitesi Kandıra Meslek Yüksekokulu Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü Öğrencileri ile bir araya geldik.
HABERİN DEVAMI
Saygı, Minnet ve Şükranla Anıyoruz..

Çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’ nin Kurucusu Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete intikalinin 85. yılında saygı, minnet ve özlemle anıyoruz.