TSB Sigorta Sektör Ligi’ ne Katıldık

20-23 Ekim 2017 Tarihleri Arasında Antalya Kervansaray Lara Otel'de' da Düzenlenen 6. TSB Sigorta Sektör Ligi' ne katıldık.

Acente Antep, Ankara Sigorta, Antalya Acenteleri, Doğan Brokerlik, Fns Sigorta, Generalı Sigorta, Katılım Emeklilik, Sbn Sigorta, Sigorta Eksperleri Derneği, Sfs Yazılım, Tarsim, Tsb, Tüsaf, Unıco Sigorta, Vakıf Emeklilik, Y. Analiz Sigorta olmak üzere 16 takımın katıldığı turnuvada takımımız maalesef kupaya hak kazanamadı.

Sigorta Eksperleri Derneğini sahada takım üyelerimiz Yalçın Kaya, S.Seçkin Durahim, Cem Dışpınar, Selçuk Sökmek, Ali Çakır, Dursun Sarı, Akın Girgin, Şükrü Bedir, Hatem Atamer, Özgür Gökoğlu, Cüneyt Aydoğdu ve Okan Ayaz temsil ettiler.

Başta takım üyeleri olmak üzere sektörün aktörlerini Antalya' nın güzel ikliminde bir araya getirerek spor ve eğlence dolu zaman geçirmelerine olanak sağlayan Sektör Ligi için emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Bu sayfa en son 8.11.2017 tarihinde güncellenmiştir.