Sigorta Eksperleri Derneği Doğu Karadeniz Bölge Temsilciliği Toplantısı Trabzon' da Gerçekleştirildi.

Sigorta Eksperleri Derneği, Bölge Temsilcilik Yapılanması kapsamında planlı olarak gerçekleştirilmekte olan 6. temsilcilik ziyaretini Trabzon' a yaptı.

Mesleki örgütlenmemizin önemli bir parçası olan Doğu Karadeniz Bölge Temsilciliği toplantımız 07/01/2017 Cumartesi Günü Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda gerçekleştirildi. SEİK Başkanı Sn. Yalçın Kaya ve SEİK Üyesi Sn. Tayfun Ermetin' in de katıldıkları toplantıya Trabzon ve Rize eksperlerimizin yanı sıra Başkan Vekilimiz Sn. Fikret Gülbahar ile Dernek Yönetim ve Disiplin Kurulu Üyelerimiz katıldı.

Yaylaları ve doğal güzellikleri ile ünlü şehzadeler şehri Trabzon' da yapılan toplantının Sigorta Eksperleri Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve Bölge Temsilcisi Sn. Gökmen Hacıalioğlu tarafından gerçekleştirilen açılış konuşmasının ardından sırasıyla SEİK Başkanı Sn. Yalçın Kaya ve Dernek Başkan Vekili Sn. Fikret Gülbahar söz aldılar.

Sn. Yalçın Kaya konuşmasında SEİK tarafından yeni yılda yapılacak çalışmalar hakkında özet bilgiler verdi. 2017 Yılı Taban Ekspertiz Ücret Tarifesi’ nin üretici fiyatları endeksinde gerçekleşen artış oranında güncellenerek Ocak ayının ilk yarısı içerisinde yayınlanacağını ifade ederek yine Oto Dışı Ücret Tarifesinin Şubat Ayı İçerisinde Hazine tarafından belirlenerek yürürlüğe girmiş olacağı, Yazılım konusun da 2017 yılı 2. yarısında sonuçlanmış olmasının hedeflendiği yönünde mesleğimiz için önemli bildirimlerde bulundu. Ayrıca alınması gereken zorunlu eğitimlerin önemini vurguladı.

Sn. Fikret Gülbahar Sigorta Eksperleri Derneği’ nin 10-11 Aralık 2016 tarihlerinde Antalya’ da düzenlemiş olduğu Oto Dışı Branşlar Çalıştayı’ nda gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Derneğin tüm branşlar için çalışmalarını sürdürmekte olduğunu ifade ederek çalıştaya katılarak mesleğimize hizmet eden bütün yönetici ve meslektaşlarımıza teşekkür etti.

Olumsuz hava koşullarının yaratmış olduğu etki sebebi ile kısıtlı bir süre içerisinde gerçekleştirilen toplantının karşılıklı görüş alışverişi ve soru cevap bölümünde mesleki sorunlar, çözüm önerileri ile talep ve temenniler gündeme getirildi. En kısa zamanda daha geniş süreli olarak tekrarlanması konusunda fikir birliği sağlanarak toplantı sona erdi.

Toplantıya katılarak görüş ve önerilerini dile getiren tüm meslektaşlarımıza, üyelerimize ve ev sahiplikleri için Bölge Temsilcimiz Sn. Gökmen Hacıalioğlu’ ya teşekkür ederiz.

žlgili Fotožraflar

Bu sayfa en son 25.01.2017 tarihinde güncellenmiştir.