Sigorta Eksperleri Derneği Bursa Bölge Eksperleri 13/08/2016 tarihinde gerçekleştirilen kahvaltıda bir araya geldiler.

Bursa Bölge Eksperleri 13/08/2016 Cumartesi günü Sigorta Eksperleri Derneği Yönetim Kurulu Üyemiz ve Marmara Bölge Temsilcimiz Sayın Bülent KABACAN tarafından organize edilen kahvaltıda bir araya gelerek güncel konular hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulundular.

Toplantıya katılan 13 meslektaşımız Audatex Ofis Programı, aynı markaların farklı illerde bulunan yetkili servisleri arasındaki fiyat farklılıkları, tarife dışı ödeme yapmakta olan bir sigorta şirketinin uygulaması konularında ortak çözüm yolları belirlemişlerdir. Ayrıca Bursa da bulunan bazı markalara ait üretim tesislerinin meslektaşlarımızca ziyaret edilerek prosesler hakkında bilgi alınması için organizasyon yapılabileceği değerlendirilmiştir. Bölgedeki meslektaşlarımız adına faydalı sonuçlar getireceğine inandığımız toplantı saat 12:00 da sona ermiştir.

Bu sayfa en son 29.08.2016 tarihinde güncellenmiştir.