SEDEV Olağan Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

25.03.2017 tarihinde Sigorta Eksperleri Dayanışma ve Eğitim Vakfı Olağan Genel Kurulu İstanbul Orhan Saka Amatör Sporcular Evi – İstinye adresinde meslektaşlarımızın geniş katılımı ile birlik ve bütünlük içerisinde gerçekleştirilmiştir.

Açılış ve Divan seçiminin ardından, Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu ve Denetçilerin Raporları okunmuştur. Raporlar üzerinde yapılan görüşmeler sonrası Yönetim Kurulu ve Denetçilerin ibrası gerçekleşmiştir.

Genel Kurulda SEDEV Başkanı Sn. Çetinay KARAOL 2015-2016 faaliyetleri hakkında genel kurula sunum yapmıştır.

Devamında ise SEİK Başkanı Sn. Yalçın KAYA, ve Vakıf üyelerinin yaptıkları konuşmalar sonrası seçimlere geçilmiştir.

Yapılan seçim sonucunda yeni dönemde SEDEV Başkanlığına Sn. Fikret GÜLBAHAR seçilmiştir. Sn. Fikret GÜLBAHAR; hem meslektaşlarımız hem de sigorta sektörünün tüm aktörleriyle birlikte ve uyum içerisinde çalışmalarını sürdüreceklerini, vakfın kuruluş amacına yönelik çalışmalar yaparak hizmet sunmayı hedeflediklerini beyan etmişlerdir.

Sigorta Eksperleri Dayanışma ve Eğitim Vakfı seçimlerinin, sigorta eksperlerine ve sigortacılık sektörüne hayırlı olması diler, hizmet sırasını devreden önceki yönetim kuruluna teşekkürlerimizi sunar, seçilen meslektaşlarımıza yeni görev döneminde başarılar dileriz.

Bu sayfa en son 6.04.2017 tarihinde güncellenmiştir.