SEÇİMSİZ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTI DAVETİ

İstanbul. 08.11.2021
Sayı:       2021/172

Sayın Üyemiz,

T.C. İstanbul Valiliği İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü’ nün E-87385697-477.01.02.02-100773 Sayılı bildirimine istinaden tüzüğümüzün Valilikçe düzenlenmesi talep olunan maddesinde düzenleme yapılması amacıyla Türkiye Sigorta Eksperleri Derneği Seçimsiz Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı 13.11.2021 Cumartesi günü saat 11.00’de İstanbul, Şişli Merkez Mah. Abide-i Hürriyet Cad. No:183 K:2’deki Dernek Merkezinde yapılacaktır.

İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisinin 21 No' lu Kararı ile 15.03.2021 tarihinden itibaren, sivil toplum kuruluşları tarafından, düzenlenecek Genel Kurul dahil kişilerin bir araya gelmesine neden olan her türlü etkinliklerin girişlerinde ve dernek lokali girişlerinde HES kodu kontrollerinin yapılması zorunluluğu getirilmiş olup söz konusu karar gereği toplantımıza katılacak üyelerimizin HES kodlarını yanlarında bulundurmaları ve COVİD-19’ a karşı bireysel tedbirlerini almış olmaları önem arz etmektedir.

Toplantı tarihine kadar T.C. İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanacak yeni COVİD-19 tedbirleri doğrultusunda olabilecek değişiklikler tarafınıza bildirilecektir.

Üyelerimize duyurur, iştirakini önemle rica ederiz.

Saygılarımızla.

Türkiye Sigorta Eksperleri Derneği

GÜNDEM:
1-Kayıt
2-Açılış ve Divan Seçimi
3-Saygı duruşu
4-Tüzük değişikliği
5- Kapanış

Bu sayfa en son 9.11.2021 tarihinde güncellenmiştir.