OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI DAVETİ

İstanbul. 05.04.2023
Sayı: 2023/49

Sayın Üyemiz,

Türkiye Sigorta Eksperleri Derneği Olağan Genel Kurul Toplantısı 20.04.2023 Perşembe günü saat 12.00’de İstanbul, Şişli Merkez Mah. Abide-i Hürriyet Cad. No:183 K:2’deki Dernek Merkezinde yapılacaktır.

Bu toplantıda salt çoğunluk sağlanamaz ise, ikinci toplantı 29.04.2023 Cumartesi günü saat 12:00’de İstanbul Sanayi Odası Odakule Kongre Salonu Beyoğlu/İstanbul adresinde yapılacaktır.

Dernek son Genel Kurulunda yapılan Tüzük Değişikliğine istinaden;

2022 ve 2023 yılları hariç olmak üzere, geçmiş yıllar için tahakkuk etmiş aidat ve diğer borçlarını ödememiş olan üyelerimiz genel kurul toplantısına katılabilirler ancak Dernek Organlarına seçilemez ve oy kullanamazlar. Borçlarından dolayı, seçme ve seçilme hakkını kaybetmiş üyelerimizin, genel kurul toplantısı başlamadan borçlarını ödemeleri halinde seçme ve seçilme haklarına ilişkin kısıtlamaları ortadan kalkmaktadır.

Üye borç durumunuz ayrı bir e posta ile bildirilmektedir.

Genel Kurulumuzda aday olabilmek ve/veya oy kullanabilmek için borç ödemelerinizi;

- Türkiye Sigorta Eksperleri Derneği QNB FİNANSBANK ELMADAĞ/İSTANBUL ŞUBESİ 18555236 nolu hesabı IBAN:TR87 0011 1000 0000 0018 5552 36 üzerinden havale/eft yolu ile;
- Dernek merkezimizde bulunan veya Genel Kurul öncesi kongre salonu girişinde bulunacak pos cihazından kredi kartınız ile peşin veya QNB Finansbank kredi kartınız ile 6 taksit halinde;
- Dernek merkezimiz veya Genel Kurul öncesi kongre salonu girişinde kurulacak tahsilat masamızda makbuz karşılığında nakit olarak yapabilirsiniz.

Önemli Not: Borcu olan üyelerimizin salon girişinde ödeme yapmayı tercih etmeleri durumunda oluşabilecek yoğunluğu dikkate alarak toplantı saatinden en az 60 dk. önce kayıt masamıza müracaat etmeleri gerekmektedir.

Üyelerimize duyurur, iştirakini önemle rica ederiz.

Saygılarımızla.

Türkiye Sigorta Eksperleri Derneği

:

1- Kayıt
2- Açılış ve Divan Seçimi
3- Saygı duruşu
4- Yönetim Kurulu faaliyet raporunun okunması
5- Denetçiler raporunun okunması
6- Raporlar üzerinde görüşmeler
7- Yönetim Kurulunun ibrası
8- Denetçilerin ibrası
9- Tüzük değişikliği
10- Genel görüşme

ARA

11- Seçimler
12- Kapanış

Bu sayfa en son 5.04.2023 tarihinde güncellenmiştir.