Kocaeli Üniversitesi Kandıra Meslek Yüksekokulu Banka ve Sigortacılık Bölümü Öğrencileri ile Mesleğimiz Üzerine Konuştuk

22 Mart 2018 tarihinde Sigorta Eksperleri Derneği olarak Kocaeli Üniversitesi Kandıra Meslek Yüksekokulu Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü Öğrencileri ile bir araya geldik.

Sigorta Eksperleri Derneği Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Savaş BOZDEMİR, Sigorta Eksperliği Mesleği ve Eksperlik Mesleğinde Dünya Trendlerinde Dijitalleşme isimli sunumunu gerçekleştirerek eksperlik mesleğinin hukuki tanımı, Türk sigorta sektöründeki stratejik önemi, ekspertiz süreçleri, eksperlik mesleğinin yurt dışı uygulamaları ile ülkemizdeki durumunun karşılaştırılması, eksperlikte dijitalleşme, süreç yönetimi ve mesleğin geleceğinin planlanması gibi önemli konularda bilgiler verdi. Yine Sigorta Eksperi Derneği Sicil Kurulu Üyemiz Sayın Selahattin Eyüp ŞİMŞİR ve Sigorta Haber Online Medya Grubu Genel Yayın Yönetmeni Sayın Erhan NAVRUZ birlikte gelen soruları da cevaplandırarak, geleceğin sigortacılarına hem sektör hem de eksperlik mesleği ile ilgili bilgilerini aktardılar.

Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Sayın Ümit ALNIAÇIK’ a Bankacılık ve Sigortacılık Programı Bölüm Başkan Yardımcısı Öğretim Görevlisi Sayın Emre Özkan’ a değerli okul yönetici, öğretmen ve öğrencileri ile tüm katılımcılara teşekkür ederiz.

Bu sayfa en son 26.03.2018 tarihinde güncellenmiştir.