Genel Kurulumuz Sonrası Yeni Dönem ilk Yönetim Kurulu Toplantımız Yapılarak Yönetim Kurulu Görev Dağılımları Gerçekleştirilmiştir.

04.05.2023 Tarihinde Dernek Başkanımız Sayın Selim KESİCİ’ nin Başkanlığında ilk kez toplanan, yönetim kurulumuza yeni katılan üyelerimiz Sayın Murat Cumhur YENİHAYAT, Sayın Hakan Asım ÜNLÜER, Sayın Nurdan AKAR DEMİR, Sayın Güvenç BARDAKÇI ve Sayın Kuddisi KORKUT’ a yeni görevlerinde başarı dilekleri ile başlayan toplantıda Sayın Başkan, derneğimizin 4 dönem üst üste 9 yıl boyunca Başkanlık görevini başarı ile yönetmiş olan bir önceki Başkanımız ve TOBB SEİK Başkanı Sayın Ahmet Nedim ERDEM ile yine önceki dönem Yönetim Kurulu kadrolarımız içerisinde yer alarak derneğimize emekleri geçen başta Merhum Başkan Vekilimiz ve TOBB SEİK Başkan Yardımcısı Sayın Fikret GÜLBAHAR’ a saygı, minnet ve şükranlarını iletmiş, Sayın Cihangir YASAN, Sayın Levent KILIÇ ve Sayın Fırat ÜNMERİÇ’ e teşekkürlerini sunmuştur.

Derneğimizin mevcut gündeminin belirlenmiş olan vizyon ve ilkeler çerçevesinde, yapılmış olan planlamalar dahilinde aksamaksızın devam edeceğini ifade eden Sayın Selim KESİCİ, kısa, orta ve uzun vadedeki hedefler ile TÜSED’ in gündem ve çalışmaları hakkında bilgiler vermiş, SEİK tarafından yapılmakta olan mesleki çalışmalarda tüm derneklerin katkı ve desteğine ihtiyacı bulunduğunu vurgulayarak, mesleki birlikteliğin, dayanışmanın önemine değinmiştir.

Toplantıda Yönetim Kurulu görev dağılımı aşağıdaki şekilde gerçekleşmiştir.

Selim KESİCİ         Başkan
Mustafa Yaşar ERDOĞAN Başkan Vekili
Pınar AKSOY         Başkan Vekili
Cem BALKAN Genel Sekreter
Hakan Asım ÜNLÜER Genel Sekreter Yardımcısı
Savaş BOZDEMİR         Mali İşler ve Finans Direktörü
Adem İREN Asil Üye
Ulaş ERDOĞAN Asil Üye
Duran Eren KERİM Asil Üye
Sezai Seçkin DURAHİM         Asil Üye
Murat Cumhur YENİHAYAT    Asil Üye
Bülent KABACAN         Asil Üye
Gökmen HACIALİOĞLU Asil Üye
Mehmet Berk EROZAN          Asil Üye
Oğuz Vasıf İPKİN Asil Üye
Güvenç BARDAKÇI Asil Üye
Nurdan AKAR DEMİR Asil Üye
Kuddisi KORKUT Asil Üye

Yönetim Kurulu Üyelerimize yeni dönem ve yeni görevlerinde başarılar diler mesleğimize ve sigortacılık sektörüne hayırlı olmasını temenni ederiz.
Bu sayfa en son 11.05.2023 tarihinde güncellenmiştir.