18 Mart Çanakkale Zaferi Kutlaması

Kimilerine göre değil tüm Cihana göre, tarihin akışını değiştiren, bir milletin ana yurdunu savunmak için dönemin son teknolojisi ile üretilmiş savaş araçları ve dünyanın birçok yerinden gelen işgalci kuvvetlere karşı, tarifsiz fedakarlık ve kahramanlıkla, çoğu çocuk denecek yaşta on binlerce isimsiz kahramanını şehit verip bir nesli feda ederek, tarihe altın harflerle ‘'ÇANAKKALE GEÇİLMEZ ‘'sözünü yazdığı ‘'ÇANAKKALE ZAFERİ ‘'mizin 104. yılını kutladığımız bugün, bizlere bu onur ve gururu yaşatan, vatan, şeref ve namusları için vücutlarını siper eden, her karışı şehit kanı ile sulanmış vatan topraklarını emanet eden tüm şehit ve gazilerimizi başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere saygı, minnet ve şükranla anıyoruz. Ruhları şad, mekanları cennet olsun.

Ahmet Nedim ERDEM                                             Fikret GÜLBAHAR
Türkiye Sigorta Eksperleri Derneği Başkanı            Sigorta Eksperleri Dayanışma ve Eğitim Vakfı Başkanı

Bu sayfa en son 18.03.2020 tarihinde güncellenmiştir.