Kabul Edilmeyen Bilirkişilik Başvurularına Dair İtiraz Dilekçesi Örneği

İstanbul.08.01.2018
Sayı :    2018/08

Değerli Üyelerimiz,

04.01.2018 Tarihli, Kabul edilmeyen bilirkişilik başvuruları ve itiraz süresi hakkında TOBB Sigortacılık Müdürlüğü tarafından yayınlanan duyuruda Bilirkişilik Uzmanlık Alanları içerisine sigorta eksperliği ile ilgili alanların dahil edilmesini teminen Birliğimiz Sigorta Eksperleri İcra Komitesi tarafından gerekli çalışmaların yürütülmekte olduğu bu çerçevede, başvurusu onaylanmayan Sigorta Eksperlerinin süresi içerisinde ilgili Bilirkişilik Bölge Kuruluna itiraz etmelerinin faydalı olacağı ifade edilmektedir. Konuya ilişkin derneğimizce hazırlanan, Bilirkişilik başvurusu onaylanmayan üyelerimizin Bilirkişilik Bölge Kuruluna itirazlarında kullanabilecekleri dilekçe metni örneğini tavsiye niteliğinde ekte bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla.

Sigorta Eksperleri Derneği

žlgili Dosyalar

Dosya Adž Dosya Boyutu
ORNEK DILEKCE.DOCX 13,10 KB žndir
Bu sayfa en son 8.01.2018 tarihinde güncellenmiştir.