Sigorta Haber Uluslararası Sigorta Fuarı ve Kongresi Yönetim Kurulu'ndan TOBB SEİK ve TÜSED Başkanı Ahmet Nedim ERDEM'e Ziyaret

Uluslararası Sigorta Fuarı ve Kongresi Yönetim Kurulu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği - Sigorta Eksperleri İcra Komitesi ve Türkiye Sigorta Eks...

Uluslararası Sigorta Fuarı ve Kongresi Yönetim Kurulu'ndan TOBB SEİK ve TÜSED Başkanı Ahmet Nedim ERDEM'e Ziyaretmask

Uluslararası Sigorta Fuarı ve Kongresi Yönetim Kurulu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği - Sigorta Eksperleri İcra Komitesi ve Türkiye Sigorta Eksperleri Derneği Başkanı Sayın Ahmet Nedim ERDEM, Dernek Başkan Yardımcısı Yaşar Erdoğan ve Dernek Genel Sekreteri Sayın Cem Balkan’ı Sigorta Eksperleri Merkezi’nde ziyaret etti.

3 - 5 Mart 2022 tarihinde Antalya Belek'te gerçekleşecek sigortacılık fuarı ile ilgili istişarede bulunuldu.

HABER LİNKİ: https://www.sigortahaber.com/haber/7869882/uluslararasi-sigorta-fuari-ve-kongresi-yonetim-kurulundan-tobb-seik-ve-tused-baskani-ahmet-nedim-erdeme-ziyaret
Bu sayfa en son 4.10.2021 tarihinde güncellenmiştir.