HDI Sigorta' dan Derneğimize Ziyareti İle İlgili Sigorta Medya Web Sayfasında Yayımlanan Haber

Ceyhan Hancıoğlu'dan SED’e ziyaret

Ceyhan Hancıoğlu’dan SED’e ziyaret

HDI Sigorta Genel Müdürü Ahmet Ceyhan Hancıoğlu ve Oto / Otodışı Hasar, Denetim, Lojistik ve Araştırma Direktörü Necmettin Gündoğdu Sigorta Eksperleri Derneği’ni ziyaret etti.

HDI Sigorta Genel Müdürü Ahmet Ceyhan HancıoğluveOto-Otodışı Hasar, Denetim, Lojistik ve Araştırma Direktörü Necmettin Gündoğdu,Ağustos ayının ilk günü Sigorta Eksperleri Derneği (SED)’i ziyaret etti. Yeni dernek merkezinde gerçekleşen ziyarette Ceyhan Hancıoğlu, SED Başkanı Ahmet Nedim Erdem ve yönetim kurulu üyelerini modern ve kullanışlı yeni dernek merkezini sektöre kazandırdıkları için tebrik etti.

İşbirliğine her zaman hazırız

Ziyaretinde sektörün bileşenleri olarak sigorta şirketleri ve eksperlerin birlikte modeller geliştirmesinin sektöre son derece olumlu katkılar sağlayacağına inandığını ifade eden Hancıoğlu sektör maliyetlerinin, dolayısıyla poliçe fiyatlarının, ancak doğru hasar tespiti ile makul seviyelere çekilebileceğini, bu sayede sigortalılık oranlarının artarak başta tüketici olmak üzere sektörün tüm bileşenlerinin kazanacağını, mağduriyetlerin önüne geçilebileceğini söyledi. Eksper Danışma Kurulu projelerinin aynı hızda devam ettiğini de vurgulayan Hancıoğlu "HDI Sigorta, SED’ in geliştireceği projelerde her zaman işbirliğine açıktır” dedi.

sed hdi 2

ToplantıdaSEİK Başkanı ve Dernek Başkanı Ahmet Nedim Erdemise, "Şahsım ve SEİK ile dernek yönetimine seçilen tüm arkadaşlarım, üzerimize yüklenen misyon ve sorumluluğun bilinci ile eksperlik mesleği ve sektör için faydalı olacak her türlü çalışmayı yapacağız. Sorunları belirlendik, çözümlerini yöntemlerini oluşturduk, stratejik olarak vadeleri belirlemekteyiz, mesleğimizin yol haritasını çizeceğiz ve bu süreçte sigortalı, sigorta şirketi, acente ayırmaksızın sektörün tüm paydaşları ile bir bütünlük içerisinde hareket etmeye hazırız” dedi.

sed hdi 3

Erdem, ayrıca Ahmet Ceyhan Hancıoğlu ve Necmettin Gündoğdu‘ya ziyaretleri için teşekkür etti. Toplantıda söz alan SEİK Başkan Vekili veSEDEV Başkanı Fikret Gülbaharise Vakfın sektörün hizmetine sunduğu ve bazı sigorta şirketleri ile nihai tüketicinin yoğun olarak kullanmakta olduğu Değer Kaybı Yazılım Portalı hakkında bilgi aktarımında bulundu. Ceyhan Hancıoğlu da portalın HDI Sigorta tarafından da kullanılmaya başlanacağını ifade etti.

Haber Linki ; http://www.sigortamedya.com.tr/ceyhan-hanciogludan-sede-ziyaret/

Bu sayfa en son 3.08.2018 tarihinde güncellenmiştir.