Yeni Yıl Kutlaması

Kıymetli Üyemiz ve Değerli Çalışma Arkadaşlarımız,

Türkiye Sigorta Sektörünün ilk ve en köklü, ülke genelinde en geniş ve en güçlü örgütlenme ağına sahip, 88 yıllık bir geçmiş ve tecrübeye sahip, sigorta eksperliği mesleğinin birleştirici gücü konumundaki Derneğimiz ile Sigorta Eksperleri Dayanışma ve Eğitim Vakfımız (SEDEV), birlikte Sigorta Eksperliği Mesleğinin geleceği için çalışmalarımızı eş zamanlı olarak sürdürmekteyiz.

Üstlenmiş olduğumuz görev ve sorumluluklar itibariyle mesleğimiz ve meslektaşlarımıza olan inanç ile 89. Yaşımızı kutlayacağımız 2024 yılında da TOBB Sigorta Eksperleri İcra Komitemiz, Kurullarımız, Bölge ve İl Temsilcilik Kadrolarımız, Komisyonlarımız ve Komitelerimiz ve mesleğimizin faaliyet gösteren tüm dernekleri ile birlikte, katılımcı, demokratik ve şeffaf bir yapıda, güçlü ve büyük bir ekip olarak, ülkemiz sigortacılık sektörünün gelişimi, meslektaşlarımızın iş süreçlerinin uygun şartlarda ve standartlarda yürütülmesinin sağlanması, yepyeni ve saygınlığı en üst seviyede, ekonomik olarak ferahlamış, kuralları ve sınırları belirli, bilimsel ve teknolojik alt yapısı oluşmuş, kurumsal ve dinamik bir eksperlik mesleği için her türlü çabayı göstereceğiz.

Bu bilinç ve düşüncelerle yeni bir yılı karşılamanın sevincini tüm meslektaşlarımız ve değerli çalışma arkadaşlarımız ile gönülden paylaşır; mesleğimiz, ülkemiz ve tüm dünya için hayırlara vesile olmasını diler, yeni yılınızı en içten duygularımızla kutlarız.

Ahmet Nedim ERDEM         Selim KESİCİ                                             Tamer TOPAL
TOBB SEİK                          Türkiye Sigorta Eksperleri Derneği         Sigorta Eksperleri Dayanışma ve Eğitim Vakfı
Başkanı                                 Başkanı                                                     Başkanı

Bu sayfa en son 29.12.2023 tarihinde güncellenmiştir.