TÜSED Geniş Katılımlı Video Konferans Toplantısı

01.05.2020 tarihinde, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü' nünde Türkiye Sigorta Eksperleri Derneği Yönetim Kurulu, Bölge ve İl Temsilcilerimiz, SEİK ve Dernek Başkanımız Sayın Ahmet Nedim ERDEM ve SEİK Üyelerinin eksiksiz katılımı ile bir video konferans toplantısı gerçekleştirdik. Toplantıda mesleğimizin üzerine görüşerek Covid 19' un Mesleğimiz ve Türk Sigorta Sektörüne etkilerini değerlendirdik. Türkiye' nin dört bir yanında faaliyet gösteren Bölge ve İl temsilcilerimizin tamamını tek tek dinledik, salgının mesleğimiz üzerindeki etkileri hakkında talep ve geri bildirimler aldık, mesleğimizin yapısı itibarı ile zor zamanların mesleği olduğunu, gerek ülkemiz gerekse meslektaşlarımız ile birlikte omuz omuza bu zorluğun da üstesinden geleceğimizi değerlendirdik.

Başkanımız Sayın Ahmet Nedim ERDEM, SEİK' in çalışmaları hakkında bilgiler vererek mesleğimizin dününden aldığı güç ve mevcut çalışmalarımız ile bugünün zorluklarının üstesinden gelmekte olduğunu fakat geleceğinin de geç kalmaksızın inşa edilmesi için tüm çalışmaların aksamaksızın devam ettiğini ifade etti. "İcra Komitemiz, ekspertiz süreçlerinde yaşanılan sorunların çözümü için yürüttüğü çalışmalarını hız kesmeden kararlılıkla sürdürecektir” mesajını yineledi. Başta TÜSED olmak üzere tüm derneklerimizin çalışmalara verdiği destek için teşekkür etti.

Adeta bir çalıştay havasında bir tam gün süren ve son derece verimli geçen toplantımız en kısa süre içerisinde tekrarlanması dilekleri ile sona erdi. Bu anlamlı günde, dayanışma içerisinde mesleğimiz için emek harcayan başta SEİK Başkanımız ve Değerli SEİK üyeleri olmak tüm katılımcılara teşekkür ederiz.

žlgili Fotožraflar

Bu sayfa en son 4.05.2020 tarihinde güncellenmiştir.