TÜSED 2020 Yıl Sonu Genel Değerlendirme Video Konferans Toplantımızı Gerçekleştirdik.

12 Aralık 2020 tarihinde Türkiye Sigorta Eksperleri Derneği TÜSED Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Disiplin Kurulu Üyelerimiz, Bölge ve İl Temsilcilerimizin katılımı ile 2020 Yıl Sonu Genel Değerlendirme Video Konferans Toplantımızı gerçekleştirdik. Toplantıda Türkiye' nin dört bir yanında faaliyet gösteren Bölge ve İl temsilcilerimizin tamamını tek tek dinledik. Mesleğimizin üzerine görüşerek Covid 19’ un Mesleğimiz ve Türk Sigorta Sektörüne etkilerini, sektörde yaşanan gelişmeleri, hukuki süreçleri, sorunları ve çözüm önerilerini tartıştık. Stratejik yol haritamız üzerinde tam mutabakata vardık.

TOBB Sigorta Eksperleri İcra Komitesi SEİK Başkanı ve Dernek Başkanımız Sayın Ahmet Nedim ERDEM, SEİK' in çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Dernek Yönetim Kurulu Üyemiz ve SEİK Üyesi Sayın Adem İREN Sigorta Bilgi Merkezi SBM üzerinden yapılmakta olan sıralı eksper atamalarının önemine değinerek SBM süreçleri hakkında bilgiler verdi. SBM sisteminde yaşanan problemlerin giderilmekte olduğunu, yapılan sistemsel düzenlemeler ile sorunların büyük bir kısmının çözümlendiğini ifade etti. Her bir meslektaşımızın sürece sahip çıkmasının mesleğimizin geleceği açısından önemine değindi.

Toplantıya katılarak mesleğimiz için emek veren başta SEİK Başkanımıza, Değerli SEİK Üyelerine, Kurul Üyelerimiz ile Bölge ve İl Temsilcilerimize teşekkür ederiz.

žlgili Fotožraflar

Bu sayfa en son 20.01.2021 tarihinde güncellenmiştir.