Türkiye Sigorta Eksperleri Derneği Olağan Genel Kurul Seçim Sonucu

24.06.2021 tarihinde Derneğimizin Olağan Genel Kurulu Radisson Blu Otel Toplantı Salonu İstanbul, Şişli, 19 Mayıs Mah. 19 Mayıs Caddesi No:2 adresinde, meslektaşlarımızın katılımı ile gerçekleşmiştir. Genel Kurula katılarak Mesleğimize sahip çıkan bütün meslektaşlarımıza can ı gönülden teşekkür ederiz.

Genel Kurulun Açılış Konuşması ve Divan seçiminin ardından, Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu ve Denetçi Raporu okunmuştur. Raporlar üzerinde yapılan görüşmeler sonrası Yönetim Kurulu ve Denetçilerin ibrası gerçekleşmiştir.

Genel Kurul Olağan Gündemi içerisinde yer alan tüzük değişikliği maddeleri okunarak maddelerin eski ve yeni halleri izah edilmiş, değişikliklerin tamamı oybirliği ile kabul edilmiştir.

Toplantının devamında sırası ile SEDEV Sigorta Eksperleri Dayanışma ve Eğitim Vakfı Başkanı Sayın Tamer TOPAL ve TOBB Sigorta Eksperleri İcra Komitesi SEİK Başkanı ve Dernek Başkanımız Sayın Ahmet Nedim ERDEM Divan Kurulu' ndan söz alarak konuşma yapmışlardır.

Sayın Tamer TOPAL Vakfın çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulunmuş, Sayın Ahmet Nedim ERDEM de SEİK ve TÜSED’ in 2018 – 2021 yılları arasındaki çalışma ve faaliyetleri ile geleceğe yönelik strateji ve hedefler hakkında genel kurula bilgiler vermiştir.

Konuşmalar sonrası seçimlere geçilmiştir.

Mevcut Dernek Başkanı Sayın Ahmet Nedim ERDEM' in tek aday olduğu seçimde 104 üyemiz oy kullanmış, tamamlanan oy kullanma süreci sonrasında yapılan sayımda 104 adet mevcut blok liste ile Başkan Sayın Ahmet Nedim ERDEM 4. Döneminde de güven tazeleyerek dernek başkanlığına yeniden seçilmiştir.

Sayın Ahmet Nedim ERDEM konuşmasında mevcut hedeflerde önemli yollar kat edildiğini, eksperler için önemli kazanımlar sağlandığını ifade ederek "yeni dönemde de hedeflerimizi gerçekleştirmek üzere çalışmalarımız, omuzlarımıza yüklenmiş olan sorumluluğun bilinci, vermiş olduğu kuvvet ve hedeflerimizi yerine getirme inancı ile devam edecektir, amacımız mesleğe katkı sağlamak olup bu doğrultuda tüm meslektaşlarımızın görüş ve desteklerine ihtiyacımız var, bugün olduğu gibi bundan sonra da mesleğimize sahip çıkarak, tüm meslektaşlarımız ile birlik, bütünlük ve sektörünün tüm aktörleri ile birlikte uyum içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz” demiştir. Sayın ERDEM mesleğin geleceği ve teknoloji ile uyumuna çok önem verdiklerini, yeni dönemde özellikle bu yöndeki çalışmalarının artarak devam edeceğini de beyan ederek konuşmasını tamamlamıştır.

Seçimlerin, mesleğimize ve sigortacılık sektörüne hayırlı olması diler, yönetimine seçilen ve kurullarda görev alan arkadaşlarımıza yeni görev döneminde başarılar dileriz.

BAŞKAN

Erhan KÜLÜK
Selahattin Eyüp ŞİMŞİR
Yaşar AÇIKGÖZ

Bu sayfa en son 25.06.2021 tarihinde güncellenmiştir.