Sigorta Eksperleri Derneği Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Demokrasinin yanında.

İstanbul.10.08.2016
Sayı      : 2016/336

Değerli Üyemiz,

Sigorta Eksperleri Derneği Yönetim Kurulu kararı ile T.C. Başbakanlık, İçişleri Bakanlığı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Ankara ve İstanbul Valiliklerine göndermiş olduğu yazılar ile darbe girişiminde zarar gören araç, konut, işyeri, bina, eşya, emtea vb. maddi kıymetler ile ilgili ortaya çıkan kayıp ve hasarların tespit, inceleme, ölçümleme, değerlendirme, kayıt altına alınma ve fiyatlandırma çalışmalarının yapılmasında ilgili kurumlarca talep edilmesi halinde, mesleğini icra eden tüm meslektaşlarımız ile birlikte göreve hazır olunduğunu bildirdi.

Sigorta Eksperleri Derneği

Ek: Kurumlara gönderilen yazıları görüntülemek için indirebilirsiniz.

žlgili Dosyalar

Dosya Adž Dosya Boyutu
basbakanlik ve valiliklere giden001.jpg 959,00 KB žndir
basbakanlik ve valiliklere giden002.jpg 958,07 KB žndir
basbakanlik ve valiliklere giden003.jpg 942,54 KB žndir
basbakanlik ve valiliklere giden004.jpg 969,46 KB žndir
basbakanlik ve valiliklere giden022.jpg 964,44 KB žndir
Bu sayfa en son 10.08.2016 tarihinde güncellenmiştir.