Sigorta Eksperleri Derneği Genişletilmiş Kurullar Toplantısı Yapıldı

Tüm Kurul Üyelerimiz, Bölge ve İl Temsilcilerimiz 09/06/2018 Cumartesi Günü bir aradaydık.

28/04/2018 Tarihli Genel Kurulumuz sonrasında çalışmalarına ara vermeksizin aynı kararlılık, hız ve istek ile devam etmekte olan Yönetim Kurulu, Disiplin Kurulu, Sicil Kurulu, Denetleme Kurulu asil ve yedek üyelerimiz ile Türkiye genelinde 15 ildeki 12 Bölge ve 3 İl Temsilciliğimizin Yönetim Kadroları 09/06/2018 Cumartesi günü Miracle İstanbul Asia Otel’ de bir araya geldik.

SED ailesi olarak son derece sıcak ve samimi bir ortamda, çalıştay formatında gerçekleştirmiş olduğumuz toplantımızda tüm katılımcılar söz almış, Derneğimizin 2014 - 2018 Çalışma Raporu değerlendirilmiş, 2023 Vizyonumuz kapsamındaki Stratejik Eylem Planımız yeniden gözden geçirilerek, Mesleğimizin güncel, ana sorunları doğrultusunda değerlendirilmiştir. Bölgesel değerlendirmeler de yapılarak karşılıklı bilgi alışverişlerinde bulunulmuş, devam etmekte olan ve yeni dönemde ihtiyaç duyulacak çalışmalara dair planlamalar kısa-orta-uzun vadeli planlar yapılmıştır.

79 kişilik bir katılımla gerçekleşen toplantımız saat 10:00 da başlayıp birlikte yenilen iftar yemeği ile saat 22:00 sıralarında sona ermiştir. Geçirmiş olduğu kazadan dolayı tedavisi sürmekte olan Dernek Başkanımız Sayın Ahmet Nedim ERDEM ve Dernek Başkan Vekilimiz ve SEDEV Başkanımız Sayın Fikret GÜLBAHAR sağlık problemleri sebebi ile programa katılamamışlardır. Kendilerine geçmiş olsun dileklerimizi sunar acil şifalar dileriz.

Toplantımıza katılarak mesleğimize hizmet eden, yönetim kadromuzda yer alan Tüm Kurul Üyesi, Bölge ve İl Temsilcisi meslektaşlarımıza teşekkür ederiz.

Bu sayfa en son 13.06.2018 tarihinde güncellenmiştir.