Kocaeli Üniversitesi Kandıra Meslek Yüksekokulu Banka ve Sigortacılık Bölümü Öğrencileri ile Mesleğimiz Üzerine Konuştuk

02 Kasım 2023 tarihinde Türkiye Sigorta Eksperleri Derneği ve Sigorta Eksperleri Dayanışma ve Eğitim Vakfı olarak Kocaeli Üniversitesi Kandıra Meslek Yüksekokulu Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü Öğrencileri ile bir araya geldik.

TOBB SEİK ve Türkiye Sigorta Eksperleri Derneği Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Adem İREN, Sigorta Eksperliği Mesleği Tanıtım sunumunu gerçekleştirerek eksperlik mesleğinin hukuki tanımı, Türk sigorta sektöründeki stratejik önemi, ekspertiz süreçleri, eksperlik mesleğinin yurt dışı uygulamaları ile ülkemizdeki durumunun karşılaştırılması, süreç yönetimi ve mesleğin geleceğinin planlanması gibi önemli konularda bilgiler verdi. Yine Türkiye Sigorta Eksperleri Derneği Sicil Kurulu Üyemiz Sayın Selahattin Eyüp ŞİMŞİR gelen soruları da cevaplandırarak, geleceğin sigortacılarına hem sektör hem de eksperlik mesleği ile ilgili bilgilerini aktardılar.

Kocaeli Üniversitesi Kandıra Meslek Yüksek Okulu Bankacılık ve Sigortacılık Programı Öğretim Görevlisi Sayın Emre Özkan’ a değerli okul yönetici, öğretim görevlileri ve öğrencileri ile tüm katılımcılara teşekkür ederiz.

Bu sayfa en son 13.11.2023 tarihinde güncellenmiştir.