Genel Kurulumuz Sonrası Yeni Dönem ilk Yönetim Kurulu Toplantımız Yapılarak Yönetim Kurulu Görev Dağılımları Gerçekleştirilmiştir.

Dernek Başkanımız Sayın Ahmet Nedim ERDEM’ in Yönetim Kurulumuza yeni katılan üyelerimiz Sayın Cem BALKAN, Sayın Duran Eren KERİM ve Sayın Fırat ÜNMERİÇ’ e yeni görevlerinde başarı dilekleri ile başlayan toplantıda Sayın Başkan, mevcut gündem, devam etmekte olan çalışmalar ile kısa, orta ve uzun vadedeki hedeflerimize değinerek SEİK’ in gündem ve çalışmaları hakkında bilgiler vermiştir.

Başta TÜSED olmak üzere mesleki çalışmalarda tüm derneklerin katkı ve desteğine ihtiyaç olduğunu ifade ederek mesleki birlikteliğin, dayanışmanın önemini bir kez daha vurgulamıştır.

Toplantıda Yönetim Kurulu görev dağılımı aşağıdaki şekilde gerçekleşmiştir.

Ahmet Nedim ERDEM Başkan
Selim KESİCİ Başkan Vekili
Mustafa Yaşar ERDOĞAN Başkan Vekili
Ulaş ERDOĞAN Başkan Vekili
Pınar AKSOY Başkan Vekili
Cem BALKAN         Genel Sekreter
Savaş BOZDEMİR Mali İşler ve Finans Direktörü
Fikret GÜLBAHAR         Asil Üye
Oğuz Vasıf İPKİN Asil Üye
Cihangir YASAN Asil Üye
Adem İREN Asil Üye
Sezai Seçkin DURAHİM Asil Üye
Gökmen HACIALİOĞLU Asil Üye
Bülent KABACAN         Asil Üye
Levent KILIÇ         Asil Üye
Mehmet Berk EROZAN Asil Üye
Duran Eren KERİM Asil Üye
Fırat ÜNMERİÇ Asil Üye

Yönetim Kurulu Üyelerimize yeni dönem ve yeni görevlerinde başarılar diler mesleğimize ve sigortacılık sektörüne hayırlı olmasını temenni ederiz.
Bu sayfa en son 11.08.2021 tarihinde güncellenmiştir.