Merhum Kamil Dalar Anıldı

20.02.2013 tarihinde kaybettiğimiz meslektaşımız Merhum Kamil DALAR’ın anısına eşinin, çocuklarının ve akrabalarının katılımıyla 08.05.2013 Çarşamba günü saat 19:00’da Sigorta Eksperleri Merkezinde eğitim salonun açılışı ve anma töreni yapılmıştır.

TOBB SEİK Başkanı Yalçın KAYA, SED Başkanı Tayfun ERMETİN, SEDEV Başkanı Ahmet AKTAY, merhumun eşi Asuman DALAR ve çocukları Kamil DALAR Eğitim Salonunun açılışını beraber yapmışlar, ardından da Dernek Başkanı tarafından Asuman DALAR’a onur sertifası verilmiştir.

SED ve SEDEV Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyelerinin, eksper meslektaşlarımızın hazır bulunduğu törene İTO Sigorta Hizmetleri Meslek Komitesi Başkanı Levent KORKUT’ta katılmış, DALAR ailesine taziyelerini bildirmiştir.

Anma töreni Başkanların yaptığı konuşmalarla devam etmiş, vefat eden tüm meslektaşlarımız için bir dakikalık saygı duruşuyla bitirilmiştir.

Merhum Kamil DALAR anısına gerçekleşen eğitim salonu açılışı ve anma törenine katılan tüm meslektaşlarımıza gösterdikleri duyarlılık ve desteklerinden dolayı sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.

Saygılarımızla.

Sigorta Eksperleri Derneği
Yönetim Kurulu

Bu sayfa en son 23.06.2014 tarihinde güncellenmiştir.