TOBB SEİK ve Dernek Başkanımız Sayın Ahmet Nedim ERDEM' in Sigorta Dünyası Web Sayfasında Yayımlanan Sigorta Haftası ile İlgili Mesajı

Ahmet Nedim Erdem’den Sigorta Haftası mesajı

TOBB Sigorta Eksperleri İcra Komitesi Başkanı ve Türkiye Sigorta Eksperleri Derneği (TÜSED) Başkanı Ahmet Nedim Erdem, yayınladığı Sigorta Haftası mesajında, "Eksperler olarak, uzmanlığımız, kaliteli hizmet anlayışımız, taraflarla doğru iletişim ve adaletli kararlarımız ile bu sorumluluğu layıkıyla yerine getirmekteyiz” dedi.

Ahmet Nedim Erdem’in Sigorta Haftası’na yönelik mesajı şöyle:

"Her yıl Mayıs ayında coşkuyla kutladığımız Sigorta Haftası bu yıl 23 – 29 Mayıs tarihlerinde icra ediliyor. Ülkemizin ekonomik ve sosyal yapısının korunması ve geliştirilmesinde kritik öneme haiz olan sigortacılık sisteminin geliştirilmesi, toplumda sigorta bilincinin yaygınlaştırılması hepimizin ortak sorumluluğudur.
Eksperler olarak, uzmanlığımız, kaliteli hizmet anlayışımız, taraflarla doğru iletişim ve adaletli kararlarımız ile bu sorumluluğu layıkıyla yerine getirmekteyiz. Bu kapsamda, TOBB Sigorta Eksperleri İcra Komitesi ve TÜSED Yönetim Kurulu olarak tüm meslektaşlarımıza tebrik ve teşekkürlerimizi sunuyoruz.‬
Bu duygu ve düşüncelerle, meslektaşlarımız başta olmak üzere, sigortalılar, sigorta sektörünün tüm yönetici ve sektörün tüm çalışanları ile çalışma arkadaşlarımızın Sigorta Haftası’nı en içten dileklerimle kutlar, sağlıklı günler dilerim.”

HABER LİNKİ: https://www.sigortadunyasi.com.tr/2022/05/24/ahmet-nedim-erdemden-sigorta-haftasi-mesaji/
Bu sayfa en son 26.05.2022 tarihinde güncellenmiştir.