Dernek Genel Kurulumuz Hakkında Sigortacı Gazetesi Web Sayfasında Yayımlanan Haber

SED’de başkanlığa yeniden Ahmet Nedim Erdem seçildi

Sigorta Eksperleri Derneği 28 Nisan tarihinde Olağan Genel Kurulunu düzenleyerek seçime gitti. İki adayın yarıştığı seçim sonucunda Ahmet Nedim Erdem yeniden derneğin başkanlığına seçildi.

Sigorta Eksperleri Derneği’nin 28 Nisan’da seçime gitti. İki dönemdir dernek başkanlığını yürüten Ahmet Nedim Erdem’in beyaz, diğer aday Okay Balcıoğlu’nun yeşil liste ile yarıştığı seçimde 429 üye oy kullandı.Oy kullanma süreci sonrasında yapılan sayıma göre, Erdem 299 oy alarak yeniden başkanlığa seçildi. Balcıoğlu ise 129 oy aldı.

Ahmet NedimErdem kapanış konuşmasında yeni dönemde hedeflerinin daha büyük olduğunu ifade ederek "Omuzlarımıza yüklenmiş olan sorumluluğun bilinci ve vermiş olduğu kuvvet ile hedeflerimizi yerine getirme inancını taşımaktayız. Amacımız mesleğe katkı sağlamak olup bu doğrultuda tüm meslektaşlarımızın görüş ve desteklerine ihtiyacımız var, bugün olduğu gibi bundan sonra da mesleğimize sahip çıkarak, tüm meslektaşlarımız ile birlik, bütünlük ve sektörünün tüm aktörleri ile birlikte uyum içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Bu sayfa en son 4.05.2018 tarihinde güncellenmiştir.