Başkanımız Sn.Ahmet Nedim ERDEM' in SEİK Başkanı Seçilmesi ile İlgili Sigorta Medya Web Sayfasında Yayımlanan Haberi

Ahmet Nedim Erdem, İcra Komitesi başkanı seçildi

Sigorta Eksperleri İcra Komitesi Başkanlığına Sigorta Eksperleri Derneği (SED) Başkanı Ahmet Nedim Erdem seçildi.

7 Temmuz tarihinde yapılan seçimlerdeTOBB Sigorta Eksperleri İcra Komitesi’ne seçilen üyeler yeni başkanlarını seçti. 26 Temmuz 2018 tarihindeTOBB İkiz Kuleler‘de ilk toplantılarını gerçekleştiren üyeler, Sigorta Eksperleri İcra Komitesi Başkanlığına Ahmet Nedim Erdem’i seçti.

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi SayınHakan Ülkenve TOBB Genel Sekreter Yardımcısı SayınCengiz Delibaş‘ın katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, Sigorta Eksperleri İcra Komitesi Başkanlığına, Sigorta Eksperleri Derneği BaşkanıAhmet Nedim Erdem seçilirken, başkan yardımcılıklarına ise yine dernek yönetim kurulu üyesiOğuz Vasıf İpkinile dernek başkan vekiliFikret Gülbahar oy birliğiyle seçildi.

Söz konusu toplantıda ayrıca, sigorta eksperleri yenileme eğitimleri, Adalet Bakanlığı bilirkişi listeleri, gerçek kişi Sigorta Eksperlerinin vergilendirilmesi, Motorlu Araç Sigortaları Dışındaki Sigortalarda Uygulanacak Asgari Ekspertiz Ücret Tarifesi, İcra Komitesine intikal ettirilen şikâyet öneri ve talepler ile disiplin konuları da gündeme geldi.

Bu sayfa en son 1.08.2018 tarihinde güncellenmiştir.